Van alles wat…

Vanmorgen was het weer vroeg opstaan want Harry en Michel gingen duiken met de “Eastcoast Divers”. 08.00 uur verzamelen, 08.30 uur vertrekken. Ach ja.. als vakantieganger heb je het zwaar! 😉

Op de plek des onheils aangekomen zagen we in de verte de golven hoog opkomen! Van het idee alleen al om in een bootje daar te varen werd ik al misselijk maar ja… ik ben dan ook geen “zeebinkie”.  De boot lag er gelukkig nu wel dus de mannen konden zich klaar maken voor vertrek! Aan deze kant van Bonaire zijn, als het meezit, veel grote “jongens” te zien. Denk hierbij aan stingray’s, tarpons, turtels… De verwachting was hoog! Vanaf het strandbedje konden wij de mannen in hun bootje over die hoge golven zien bikkelen. Jemig… het zag er echt wild uit! Dat wordt “kotsen”!! Maar helaas nix bleek minder waar. Ze hadden nergens last van gehad! Euhuh…

Ze hebben wel erg veel vis gezien daar aan die Oostkust. Maar de topper van de dag is toch wel dat ze een “schildpad”gezien hebben. Prachtig!! Na wat bijkomen met een happie en een snappie ging Harry “nog even” snorkelen met Nina en Brian. Omdat ik Harry een beetje ken heb ik mij in die tijd maar even lekker laten masseren. Lekker hoor! Het was nog leuker geweest als het een “grote gekleurde man” geweest was maar ja… ik moest het doen met een blanke Engelse. No happy ending! (this time).

Harry, Nina en Brian moesten idd uit het water getrokken worden! Ze hadden een prachtig snorkelplek ontdekt (mangrove) waar erg veel te zien was! En raad eens wat? Ook zij hebben een “turtle” in levende lijve gezien alsook barracuda’s, scholen glasvisjes, geep, diverse soort kwallen, koffervisje echt teveel om op te noemen. De kids waren helemaal hyperdepieper en dat terwijl Nina s’middags al een jong (levend) schildpadje langs de kust gevonden had… Haar dag kon niet meer stuk. 3x keer raden waar zij vannacht over zal dromen? Jawel De Teenage Mutant Nin(j)a Turtels!! HAJAAAAAAAAAAA…..

En weer is er een dag voorbij. Het gaat hard, te hard! Nog even en we zijn weer terug in Nederland. Brrrr… nog maar even niet aan denken! Enjoy the pictures!

X