Nog maar even…

Vandaag realiseerde wij ons dat we nog maar 2 dagen op Bonaire zijn… Wat gaat de tijd toch hard! Echt hoor! Niet normaal.  We hebben veel gedaan, gezien en vooral genoten!

Vanmorgen hebben de mannen nog een duik gemaakt ergens in het Noorden van Bonaire. Wederom prachtig maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ze het nu ook wel “gezien” hebben. Dat klinkt wel een beetje banaal…  Er valt nog genoeg te duiken maar weinig nieuws te ontdekken. Ze zijn gewoon tevreden zo!

Brigitte, de kids en ik zijn nog even wezen shoppen in Kralendijk waarna we met zijn allen nog even gingen touren. Er waren namelijk nog wat plekjes die we graag wilden bekijken. Zo zijn we naar Lac Cai (oftwel Schelpenstrand) geweest. Mooi stukje natuur (mangrove) waar echt bergen met schelpen liggen! En niet zo maar wat schelpen maar van die grote waar je de zee in kan horen ruizen… Michel, Harry, Nina en Brian hebben hier nog even met zijn viertjes gesnorkeld waarna we weer op pad gingen naar de “slavenhuisjes” (indrukwekkend om het verhaal erachter te lezen) en we wilden erg graag de zon in de zee zien zakken. Dat werd nog krap want de zon kon ieder moment ondergaan dus dat was racen. En wat denk je? We waren… net te laat! Beetje teleurgesteld was ik wel want ik had mij er op verheugd om mooie plaatjes te schieten. Desondanks denk ik dat de foto’s toch best mooi geworden zijn.

Morgen ons laatste volle vakantiedag! Donderdagmiddag vertrekken we weer naar huis om vervolgens vrijdag op Schiphol te landen… Nog maar even niet aan denken en morgen lekker genieten!!!!!

Liefs