• Vandaag 2 duiken gepland! een ochtendduik met de Safari groep naar de  Blue Hole en een nachtduik vanaf Playa Chica…

  Nu verliep dit natuurlijk weer anders dan gepland……

  Rond half tien bij Safari aangekomen zie ik dat er een heel zwikkie duikers meegaat met de gegidste duik, voor het fotograferen moet je dit natuurlijk niet hebben en ik zie in de groep nog een duiker alleen met een camera..!?

  Ik overleg even met Danny of het mogelijk is dat ik een duik maak buiten de groep en hij vindt het prima! YESSSSSSS…….

  Ik stap op de duiker af en vraag hem of hij zin heeft om samen te duiken en te fotograferen en inderdaad dat lijkt hem wel wat…..Hij blijkt Nigel Gilles te heten en is beroepsfotograaf, hij blijkt een ervaren Ierse duiker te zijn dus wat houdt ons tegen.

  Nigel geeft aan dat hij het heeeeeeeel rustig aan wil doen en niet langer dan een uur want dan heeft hij een afspraak met zijn dochter , Nou prima zou ik zeggen 😉

  Al met al een heerlijke, relaxte (ondiepe) duik, zachtjes meedeinend op de golven en weer van alles gezien van grote scholen vis tot en met octopus en sepia’s.

  Grappig detail is dat ik na 30 minuten aangeef dat we terug moeten zodat we het uur niet overschrijden! maar Nigel geeft aan dat dat iets minder belangrijk is geworden en we gaan effies langer door 🙂

  Terug op de duikbasis staat Joaquin met armen en benen naar me te zwaaien en hij wil mijn telefoonnummer want….. de duik van vanavond kon wel eens niet doorgaan want er is storm op komst!?  Nee he!

  In de loop van de middag zijn Es en ik even naar Safari gelopen en inderdaad heel knobbelig zeetje geworden en hoor dat de duik niet doorgaat “snik”.

  Es en ik nog even naar bar Playa voor een bakkie en hier golven die bijna over het restaurant slaan Coooollllll.

  Max.diepte 9,6 meter

  Duikduur 76 minuten

   

  Posted by Harry Beukers @ 10:00

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie? Wat? Waar?

Archief

Comments

Slideshow