• Gisteren na onze aankomst op Lanzarote zijn Es en ik lekker brak (24 uur geen slaap) aan het wandelen geslagen en na een goed english breakfast (om 10 uur s’morgens worstje, spek, ei, bonen in tomatensaus… 😉 ) aanbeland bij Safari Diving…

  Natuurlijk weer een hoop bekende gezichten van de Safari Crew en na een paar minuten staan we alweer lekker bij te kletsen met Jan en alleman….

  Staat ineens duikmaat Rob Turner voor mijn neus…….. morgen zijn laatste duik zegtie en of we dat weeeeer samen kunnen doen??  TUURLIJK Rob 😉

  Voor hem laatste duik voor mij eerste, is altijd (helaas) toch weer even “spannend” maar na opgetuigd te zijn besluiten we een rondje baai te doen.

  Heb mijn Olympus XZ-1 bij me en macro lens gemonteerd….

  Meteen aan het eind van het baaitje rechts 2 mooie grote sepia’s maar krijg ze niet gefocust hmmmmmm die lens is toch even wennen..!

  Al met al leuke duik met scholen sardines, octopus, spinkrabben en een leuke zeebaars die wel heel nieuwsgierig in de lens wilde kijken (nee niet op foto ivm macrolens gvd…..)

  Na enige tijd op bijna 32 meter en 6 min van deco weer begonnen met opstijging over de zandvlakte en toch wel een beetje last van de stroming die er staat..wat een beetje wind al niet kan veroorzaken!

  Na wat rondgekeutel net buiten het baaitje weer teruggekeerd naar Safari, een paar mooie foto’s rijker en weeeeer afscheid genomen van Rob.

  Laterrrrrrrrrrrrrrr

  Posted by Harry Beukers @ 10:00

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie? Wat? Waar?

Archief

Comments

Slideshow