• Kreeg gisteren vraag van Michel of ik mee wilde helpen om de bril van Brian te redden….

  Brian was tijdens het zwemmen/spelen op een vlot per ongeluk door een paar jongens in het water gegooid en was dus zijn (dure) bril kwijtgeraakt!

  Nu was ik toevallig vrij de maandagochtend dus wij de spullen ingeladen en op weg naar plas Stroombroek bij Braamt.

  Na ca. uurtje rijden aangekomen en bijna nog geen recreanten (was zondag wel anders) Ā šŸ˜‰ omgekleed en in het ondiepe water richting het vlot gekluund.

  Met Michel afgesproken zo minĀ mogelijkĀ te bewegen ivm zicht zakken we bij het vlot naar beneden en belanden op een meter of 4 op weelderige begroeiing en een redelijk goed zicht.

  Na enig gescharrel zie ik “ineens” EEN BRILLLLL, maar helaas het is een oud geval met mosselbegroeiing šŸ™‚ even later kom ik Michel tegen en deze vindt een “nieuwe” grasgroene Reben ofzo haha.

  Hierna nog even naarĀ oppervlakteĀ voor Tactisch overleg enĀ heroriĆ«ntatie waarna weer vrolijk verder met de zoektocht, net op het moment dat ik zit te denken Ā “als de bril tussen de planten gevallen is vinden we hem niet” doemt er voor mijn neus Brian’s bril op netjes op de planten liggend…. Yes!!!

  Uiteindelijk dus een vruchtbare “brillenduik”, Brian weer Blij (bedankt voor de Pinda rotsjes šŸ˜‰ en Nina een Coole “groene” zonnebril ….

  Diepte: 5,7 mtr.

  Duikduur: ca.28 min.

  Posted by Harry Beukers @ 10:42

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie? Wat? Waar?

Archief

Comments

Slideshow