Zon, zee en wind (veel!!)

We beginnen met zijn allen aardig in de Bonaire-modus te komen… Die van komt het vandaag niet dan komt het morgen wel! 😉

Harry en Michel maken de ene mooie duik na de andere!  Het is geweldig om te zien hoe het onder water is. Ze zijn iedere keer weer super enthousiast!  Het begint bij mij al heel langzaam te kriebelen maar voorlopig blijf ik nog wel even snorkelen… Dan zie je namelijk ook best veel! Met de kids gaat het ook goed. Die vermaken zich prima! Brian en Nina hebben al vriendjes gemaakt en zijn druk met zwemmen, snorkelen en schelpen zoeken.

Brigitte en ik vermaken ons ook goed! Lekker strandbedje, drankje, boekje, zon, water… Wat wil een mens nog meer? Er staat al een paar dagen een harde wind en daarom werd het BBQ’n gisteren een beetje lastig… We hielden de BBQ niet brandend dus helaas moest het vlees in de koekenpan gebakken worden. Who cares? De kids gingen lekker op tijd naar bed en hebben wij met zijn viertjes nog gezellig na zitten borrelen en foto’s van Harry bekeken. Of het nou aan de foto’s lag weet ik niet maar we kakten lekker in en ging op tijd naar ons bedje… Ik zit mij net te realiseren dat we ook aardig hebben zitten “zuipen” dus dat was vast de reden van het inkakken. Sorry Harry…;-)

Vandaag gaan we naar het “surf-strand” in het Oosten. Vanavond vertel ik wat we daar allemaal beleefd hebben en plaats ik vast wel weer wat leuke foto’s in de gallery.

Tot laterrrrrrrrrrrr!

X