Dag met zonneschijn en regen!

We zijn met zijn allen nog steeds erg vroeg wakker. Om 08.00 uur zitten we al aan het ontbijt… en dat in de vakantie! Langer slapen is ook lastig want je brand je bed uit. Om deze tijd is het al rond de 25 graden.

 Vandaag vroeg vertrokken naar een resort waar Brigitte, ik en de kids gedropt werden door de mannen die daarna samen vertrokken naar een nieuw te ontdekken duikplek. Want ja, op zo’n “divers paradise” als Bonaire ga je natuurlijk niet een daggie nix doen… 😉

Het was heerlijk rustig op het strand. De bedjes hadden we voor het uitzoeken. Dat is volgende week vast anders ivm de herfstvakantie. Nina en ik zijn met onze snorkel outfit direct het water ingeplonst. Dat had wat voeten in aarde want Nina vond het nogal “spannend” over steentjes te lopen… 🙂 Maar het was de moeite waard! Met snorkelen zien we echt al hele mooie vissen laat staan wat Harry en Michel zien! Harry plaatst binnenkort ook nog wat mooie plaatjes op zijn weblog maar ik heb er op de fotogallery ook al een paar gezet.

Rond 13.00 uur kwamen Har en Michel terug  en zijn wij lekker gaan eten. Tijdens het eten kregen we een tropische regenbui over ons heen. Jemig! Wat kan het hier regenen… Maar ja het voordeel is wel dat hier een bui een half uurtje duurt en daarna de zon weer schijnt! 

We hebben met zijn allen gezellig boodschappies gedaan en gaan vanavond lekker spagetti eten… Oh ja, ben erg benieuwd hoe lang onze “Bonaire Bolide” het nog vol gaat houden. Hij kraakt en roest aan alle kanten! De benzinemeter is stuk en dus lastig in te schatten hoeveel er nog inzit. Kans is best groot dat we ergens op het eiland stil komen te staan. Hebben ze hier eigenlijk wel een wegenwacht?? Ach…geen zorgen voor morgen…

tot gauw!