Het is weer voorbij…

Het is nu 07.45 uur (Bonaire tijd) en onze laatste vakantiedag is een feit… Om 12.00 uur worden we opgehaald door Hose Bloem (onze Bonaire huisvriend) die ons naar Bonaire-Airport zal brengen.

Ik spreek (denk ik) voor ons allemaal als ik zeg dat we een heerlijke vakantie hebben gehad! Bonaire is een prachtig en relaxed eiland en een paradijs voor duikers! Dat laatste staat dan ook niet voor niets op alle kentekenplaten van de auto’s die hier rijden (divers paradise). Harry en ik komen hier vast en zeker nog eens terug!

Gisteren hebben de mannen een laatste duik gemaakt en dachten Brigitte en ik nog een lekker ZON-daggie te hebben. Helaas… het was zwaar bewolkt en we hebben zelfs regen gehad! Dat was vast om ons weer een beetje te laten wennen aan het weer in NL al blijft de temperatuur hier wel hoog.  Al met al een nog een heerlijke dag gehad en ’s avonds zijn we gezellig met zijn allen uiteten geweest.

En nu is het dan tijd om onze koffers te pakken…

Morgen (vrijdag) om 11.00 uur zijn we weer in Nederland. We hebben dus nog een lange reisdag voor de boeg. Maar na zo’n heerlijke vakantie moet dat geen probleem zijn. Op naar de boerenkool met worst!

Tot gauw!

Dikke X