Mak’an

Vandaag is Harry met zijn oorklachten naar de dokter geweest. We gingen eerst naar het ziekenhuis maar daar kon hij niet geholpen worden omdat er… let op!… geen dokter was!?! Wat een giller!! Ben je in een ziekenhuis is er geen dokter! Geweldig 😉

Gelukkig kon de plaatselijke huisarts (een nederlander) hem wel helpen! Na veel wachten en wachten en wachten was de conclusie dat hij een flinke buitenoorontsteking heeft. Op de vraag of Harry nog mocht duiken was het antwoord simpel en duidelijk! Waarom ben je anders op Bonaire?? Doen, pijn lijden en vooral genieten. Als je straks thuis bent dan geneest het wel…. Antibioticadruppels en gaan met de banaan! Opluchting bij Harry dus morgen weer duiken!!!

Verder vandaag lekker mak’an gedaan… Beetje gewinkeld, rond gereden, gegeten en gedronken. Helaas was het zwembad bij het huis groen van viezigheid dus de kids konden hier niet zwemmen. Daarom toch maar richting water gereden waren ze lekker konden spetteren, snorkelen en zwemmen. Michel heeft vanmiddag zijn brevet “Nitrox” gehaald. Nitrox is een “luchtmengsel” waarmee ze langer kunnen duiken en (nog) frisser het water uit komen. Nou dat wordt dus wat! Maak me gek! Hahaha

Vanavond bij “It rains fishes” gegeten. Een wereldtent! Lekker relaxed, goeie keuken, gezellige sfeer dus wat wil je nog meer….

Ik geloof dat ik aan het leven op Bonaire wel kan wennen (mits ik een paar keer per jaar naar Nederland kan natuurlijk ;-))

Dikke X