Dinsdag: Cruise-schependag

Voor Harry en Michel zit het duiken er even niet in… Harry heeft een vette oorontsteking en kan nu niet van het mooie onderwaterleven genieten. Gelukkig is er boven water ook genoeg te zien dus dat komt wel goed maar hopelijk kunnen ze snel weer mooie duiken en foto’s maken!

Vandaag zijn we weer naar het “surf-strand”  (Sorbon-beach) geweest. Wat is het hier toch prachtig! Dit is nou een wat je noemt “bounty-eiland”. Bij aankomst wisten we niet wat we zagen… Het was druk! Niet normaal!!! Het zag zwart (letterlijk en figuurlijk ;-)) van de mensen! Wat bleek op dinsdag meren verschillende cruise-schepen aan op Bonaire. De 1e boot kwam uit Venezuela/Colombia. De mensen van de boot worden dan een paar uur “aan wal” gezet om het eiland te bekijken. Tja en wat gaan ze doen? Precies naar het (tot nu toe) mooiste plekje wat er op Bonaire te vinden is! Ze hebben gelijk hoor want wij zijn ook helemaal weg van dit stukje paradijs. Later kwam er nog een boot met engelsen (die kom je ook overal tegen) en tegen 16.00 uur was de rust wedergekeerd.

Nina heeft vandaag haar 1e surfles gehad! Het ging hartstikke goed… Het is echt zo’n surf-chicky 😉 Kijk maar naar de foto’s! Ook Brigitte heeft nog even op de plank gestaan. Vroeger deed ze niet anders dan surfen maar het was nu weer even wennen maar dat is niet zo gek met weinig wind en een inimini-zeiltje! Brian heeft het snorkelen helemaal uitgevonden. Hij moest er eerst niets van weten maar na wat tips van Harry is hij het water niet meer uit te slaan! Hij ligt zo lang in het water dat hij bibbernd van de kou (?) en met blauwe kou lippen het water uitkomt. En dat bij meer dan 30 graden?

Ook Thom vermaakt zicht opperbest! Met zijn “nijntje-bandjes” maakt hij het hele strand onveilig. Een echt waterratje! Het voordeel van dit strand is dat je een half uur de zee in kan lopen en dan nog steeds maar tot aan je knieen in het water staat. Ligt er natuurlijk wel aan hoe groot je bent! 😉

Ook Harry en ik vermaken ons prima… Er hangt bij de beachhut een lekker relaxed sfeertje, er wordt goeie muziek gedraaid en het eten en drinken smaken goed dus wat wil een mens nog meer? Misschien die tent overnemen??? hahaha

X