FF wennen…

Gisteren vertrokken we om 22.30 uur met Fly-DAE (Dutch Antilles Express) van Curacao naar Bonaire.

Erg druk was het niet op het vliegveld en we maakten nog grapjes over het vliegtuig… Vast een sportvliegtuigje of eentje die nog aangeslingerd moet worden. Nou dat laatste was nog net niet het geval maar een 2e hands propellorvliegtuig stond klaar om ons over te vliegen. Nou is vliegen dus niet mijn grootste hobby…. Jemig! Het feit dat ik jullie dit vertel betekend wel dat we deze bizarre reis overleefd hebben,

Bij aankomst op Bonaire hoorde we ook nog dat er net voor ons een vliegtuig neergestort was! Zomaar uit de lucht gepleurt… Later bleek het om een “coke-vlucht” te gaan en dan niet die van de cola! Er waren twee “kadavers” geborgen. Kadavers? Ja dat zijn dus twee dooie in het Antilliaans. šŸ™‚ Het was vandaag dan ook opvallend druk met duikers! Wrakduikers konden hun hart ophalen zo ook Michel en Harry…. Ze kwamen dan ook Ā “haai” het water uit!

Het is hier momenteel zo’n 33 graden. Heerlijk maar we hebben nog wel wat moeite om in de Bonaire-modus te komen… Onze huisbaas Hossee daarentegen is een echte Bonairiaan. Hij moest nog wat klusjes in ons huis doen maar dat kwam wel een keerĀ want hij ging niet “stressen”… Lukt het vandaag niet dan komt het morgen dus wel! De vraag is alleen wel wanneer het bij hem dan “morgen” is? Wij houden met alles rekening!

Het is nu 00.00 uur en tijd om een tukkie te gaan doen… Morgen hebben we namelijk weer een “drukke dag” šŸ˜‰

Oh ja! Er staan al wat foto’s in de galleryvan o.a. onze Ā ‘Bonaire Express” totĀ bottle necks Ā en een leguaan die spontaan uit een boom (naast mij!!!) kwam vallen! Ik schrok me echt kapot! HetĀ zijn nog nietĀ foto’s veel maar ach…. gebeurt het vandaag niet dan komt het morgen wel! Toch die Bonaire-modus?

X