Zomaar een dag…

Harry en ik hadden in 1e instantie eigenlijk helemaal geen zin om tijdens onze vakantie “weg”te gaan en wilden lekker thuis keutelen maar na alle hectiek van afgelopen maanden is het wel goed om even afstand te nemen en in een andere omgeving te vertoeven… Zo gezegd zo gedaan!

Na een weekendje Roermond zijn we gisteren op Terschelling aangekomen. Ja…. na Bonaire en Lanzarote is dit natuurlijk wel effe wennen 😉 Maar we hebben een heerlijke bungalow en ook het weer valt enorm mee! We hebben vanmiddag zelfs al lekker in te zon gezeten. Zie foto 1 “Onassis”  Happie en een sappie erbij… (foto 2) wat wil een mens nog meer?

Wat ook wel effe wennen is is die enorme rust die hier heerst. Jemig… ik kon daar gisteren niet eens van slapen! Dat zijn wij in dat midden van het land natuurlijk niet meer gewend 😉 Maar aan dat relaxte sfeertje kunnen we snel wennen ben ik bang! 😉 Dat is vakantie toch???

Vanmiddag liep er een kalkoen in de tuin met een feesttenuutje aan! Het bleek om een mannetjes fazant te gaan. Wat een klere herrie maakt zo’n beest maar hij is wel erg mooi van kleur! Ik als echte natuurfotografe wilde dit prachtige kleurenpallet natuurlijk wel even vastleggen. Maar denk maar niet dat zo’n beest stil zit en wacht tot jij een mooi plaatje geschoten hebt. Ook dreigen met gooien van een eikel helpt niet echt… Nee geduld is een schone zaak! Toch maar een andere hobby gaan zoeken?

Lfs