• Duik numero UNO is een feit! Een pick up afgesproken en stipt om 9.15 racet Steve me voorbij op de boulevard!? Is blijkbaar elders met zijn gedachten haha Kan nog net met een brul zijn aandacht krijgen.
  Zit dan te vertellen dat hij er niet helemaal bij is met zijn gedachten omdat zijn komende vlucht waarschijnlijk geannuleerd wordt ivm een grote aswolk Ahhhhhh welke aswolk????? Wordt het dan toch een lange vakantie? We wachten af!

  Op de duikbasis snel mijn kit bijelkaar geregeld en op mijn dooie akkertje set klaargemaakt. Alles lijkt prima te passen. Na een korte briefing van Nico ben ik aangewezen als zijn buddy en samen met 4 anderen te voet richting trap bij bar Playa het doel van vandaag is de Hole. Op ons gemakkie naar de hole gezwommen en intussen wat testjes gedaan met de Olympus XZ-1 en de nieuwe Sealife lichtbron. leuke dingen gezien als vuurworm, scholen vis, barracuda, vijl vissen, sepia ennn een mooie Engelhaai. Met nog ruim 100 bar van buddy gewisseld en de duik afgemaakt in het baaitje met Engelse buddy Ron.
  Goede vooruitzichten voor de nachtduik! Laterrrrrrr

  Posted by Harry Beukers @ 14:47

 • 2 Responses

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie? Wat? Waar?

Archief

Comments

Slideshow